Therapie Tilburg bij Josie van Dijk

Meteen aan de slag

We zullen niet te veel tijd kwijt zijn aan de intake. Eigenlijk gaan we direct aan de slag. Je zult merken dat ik heel snel tot de kern kom en je vrijwel direct kan helpen de eerste stappen te zetten. Ik werk intuïtief, persoonlijk en concreet. Cliënten vinden die aanpak verfrissend en geven aan vooral de laagdrempeligheid te waarderen: we kunnen over alles praten.

Het is werk

Het proces gaat niet vanzelf en ook niet met een paar goede gesprekken. Samen gaan we aan het werk. Je krijgt opdrachten, oefeningen, leesvoer enzovoort. Tijdens onze gesprekken behandelen we die. Het is een dynamisch proces waarin ik heel dicht bij je kom – soms ben ik ondersteunend, adviserend, houd ik je een spiegel voor of ben gewoonweg streng.

Een behandeling die bij je past

De manier waarop ik behandel is op maat gemaakt. Ik ga uit van van je klacht of vraag, maar ook van je kwaliteiten. Je groeit van je klacht weg. Die groei is het ontwikkelen van de vaardigheden de je al hebt.

Veel voorkomende klachten

Op eigen benen

De behandeling is er op gericht dat je het allemaal snel weer zelf kunt, vanuit jezelf en met de mensen om je heen. Ik houd wel graag vinger aan de pols, dus meestal maken we na een aantal maanden opnieuw een afspraak.

Contact

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan even telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Leg je probleem uit en misschien kan ik wat voor je betekenen. Ik ben benieuwd naar je verhaal.